Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
6 pareri

Servicii botez Bronze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
WeddingDj
Out Of stock
Descriere
Wedding DJ este o companie exclusivista si moderna care tine pasul cu noile tehnologii si se adapteaza la noile tendinte din domeniul muzicii si evenimentelor
Suntem o echipa alcatuita din DJ cu experienta, specializati in transformarea oricarui tip de eveniment intr-unul memorabil.

Asiguram logistica necesara: echipament sunet si lumini, indiferent de complexitatea evenimentului.
Tratam cu maxima seriozitate si profesionalism fiecare detaliu ce poate contribui la succesul evenimentului dvs. Ne dorim sa va depasim asteptarile.
WEDDING DJ ofera servicii personalizate de Entertainment atat in Bucuresti cat si pe intreg teritoriul tarii.. Iti punem la dispozitie o gama completa de echipamente, de la Sonorizari profesionale, Lumini, Scena, Ecrane LED de mici si mari dimensiuni.
Consultanta si Utilare Cluburi, Sonorizare Concerte Live
Avem experienta si asiguram sonorizarea integrala pentru solisti sau trupe de renume
De asemenea oferim consultanta si echipamente pentru Hoteluri, Terase, Cluburi, si Pab-uri cu echipamente de sunet si lumini. Lucram cu atentie si seriozitate la fiecare proiect.

SONORIZARI
sonorizari evenimente private si corporate
sonorizari nunti si botezuri
sonorizari formatii live
sonorizari targuri si expozitii
sonorizari conferinte si simpozioane
sonorizari lansari de firme sau produse
scena 6x4m

SHOW LUMINI
Un show de lumini bine realizat va aduce un plus considerabil evenimentului dvs: ajutand la crearea unei atmosfere intime si plina de culoare, fie ca alegeti unul dintre pachetele de lumini arhitecturale sau lumini inteligente
Noi, alaturi de oameni specializati in acest domeniu ( light designer, luminist, tehnici) , va oferim cele mai bune solutii pentru realizarea unui show memorabil de lumini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura